Goedkoop uw verf en lak bestellen

Bedrijf en particulier een scherpe prijs

U bent op zoek naar de juiste verf of lak die bij uw klus of opdracht past? Hoogterp verf voorziet u graag van advies. Naast de helpende hand bieden wij zowel bedrijf of particulier de verf of lak voor een scherpe prijs.

Het verven van bepaalde ondergronden zoals hout, metaal, steen, kunststof en ijzer biedt bescherming en verfraaiing.

Ondergronden beschermen

Voor het beschermen van ondergronden heeft een verf verschillende eigenschappen. Een verf voor buiten op de gevel moet het hout kunnen beschermen tegen weersinvloeden. De verf moet goed weersbestendig zijn en een goed UV-filter bevatten. Terwijl een verf voor binnen sterk moet zijn en tegen krassen, stoten en slijtage moet kunnen. Zo’n verf bevat meestal de stof poly-urethaan die de verf sterker maakt. IJzer kan beginnen te roesten, hiervoor zijn weer roestwerende verven gemaakt.

"Verf is niet altijd verf! Elke toepassing vereist een ander verfsysteem. Vraag een goed advies op maat!"

Ondergronden verfraaien

Kleurenwaaiers en mengmachines bieden u de mogelijkheid elke gewenste kleur te laten mengen. Zo verfraait u het schilderwerk in uw eigen stijl.

Veel verkochte soorten merkverf 30% procent goedkoper!

verven
  • Ons volledige Wijzonol assortiment
  • Onze nieuwe Favorit kwaliteitsverven voor binnen en buiten
  • Ons altijd voordelige Sikkens assortiment, - 30%

Bij de aankoop van deze verfsoorten geniet u van het voordeel van de Duitse parallelimport. Dit scheelt u bij ons ongeveer 30% in vergelijking tot de Nederlandse prijs! Dit terwijl de verf exact dezelfde samenstelling heeft.

Excess stocks verven

Ook verkopen wij verf van het merk Excess Stocks, deze verf met zijn uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding leveren we in meerdere soorten en systemen. Vanaf € 20,00 per 2,5 liter en tevens op kleur te mengen.

  • Zijdeglans
  • Hoogglans
  • Grondverf
  • Snelgrond

*Alle prijzen gelden bij een minimale afname van 6 stuks.
*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders is vermeld.


onbehandelde betonvloer voor het afwerken betoncoating koopmans perkoleum Nelf Spack latex Herbol  Betonvloer na bewerking met betonverf
Vloercoating 2C epoxy
[5L en 10L]
€ 15,00 p.l.
Vraag advies op maat Sigma Coatings logo Sikkens bouwverven logo Vraag advies op maat