0511-740007

Over ons

Hoogterp verf - de verfgroothandel die met u meedenkt!


De familie Hoogterp is een echte Friese verffamilie, oorspronkelijk vanuit Dokkum en al sinds 1930 een begrip in Friesland. Wij werken met vader en twee broers vanuit Buitenpost. Hier hebben wij onze verfopslag aan de Marconistraat 7 en naastgelegen een groothandel met verfspeciaalzaak aan de Jeltingalaan 18. 

Al generaties lang kopen wij A-kwaliteit merkverf groot in, rechtsreeks bij de fabrikant. 
Door onze brede kennis, goede connecties en jarenlange ervaring op verfgebied kunnen wij iedereen voor elk project de juiste producten bieden tegen zeer scherpe prijzen.

Eigenaar: Jolmer HoogterpOnze voordelen:

*Scherpe prijzen voor schildersbedrijven. Schildersbedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Zo kunnen projecten scherp worden aangenomen en kunnen klanten scherpe prijzen doorberekend krijgen.

*Volume voordeel, ook voor particulieren. Onze prijzen zijn gebaseerd op de grotere afnames. Grote afname betekent bij ons een scherpe prijs. Zo horen wij graag van u wat uw verfproject inhoudt, om zo samen tot de juiste producten te komen met de daarbij passende prijzen. 

*Deskundigheid, service en passend advies. Door onze jarenlange ervaring zijn wij alle problemen en uitdagingen op verfgebied al eens tegengekomen. Wij delen graag onze ervaring met u om tot de beste oplossing te komen en u de juiste verfsystemen te bieden.

*Goede connecties. Tijdens onze lange geschiedenis op verfgebied hebben wij goede banden opgebouwd met verfproducenten in binnen- en buitenland. Hierdoor hebben wij snel toegang tot alle producten binnen hun zeer brede assortimenten. Heeft u dus een speciale, niet alledaagse klus en bent u op zoek naar een specifiek product hiervoor. Vraag het bij ons aan!

*Snelle levering. Wij hebben vrijwel al onze producten groot op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Ook kunt u dagelijks afhalen uit Buitenpost.

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!