06-51270554

Vloercoatings

DHZ-vloercoatings is een onderdeel van Hoogterp verf. Wij zijn al jaren actief op het gebied van handel/groothandel in verschillende soorten vloercoatings.
Omdat elke vloer een andere behandeling vereist, bieden wij ook hier geen webshop maar een specialistisch advies advies op maat.

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor een advies voor het behandelen van vloeren met professionele vloercoatings.

Wij kunnen elk type vloercoating leveren maar hebben de meest gebruikte soorten op voorraad: Voor vloeren binnen kiest men vaak voor 2-componenten epoxy vloercoating, omdat deze zo multifunctioneel en zeer breed inzetbaar is. Ook het aanbrengen hiervan is zeer gemakkelijk! 
Er zijn veel aanbieders op het gebied van 2K epoxy vloercoating. Net als bij gewone verf is ook 2K epoxy vloercoating verkrijgbaar in vele prijs- en kwaliteitsklassen.

Wij kiezen voor de beste kwaliteit en lange duurzaamheid en bieden DHZ-Easypox aan tegen de scherpste prijs!
Vraag heel gemakkelijk een offerte aan!
 

2K epoxy vloercoating op uw betonvloer. De voordelen ervan:

  • 2K epoxy vloercoating maakt een betonvloer stofvrij en vloeistofdicht, waardoor deze gemakkelijk reinigbaar is. Ook voorkomt men hierdoor aantasting door vuil, stof en schimmel. Dit bevordert de hygiëne in de ruimte. 
  • 2K epoxy vloercoating zorgt voor een harde krasvaste toplaag welke bestand is tegen chemicaliën en die beschermt tegen slijtage. Zeer geschikt voor dagelijkse, intensieve belasting.
  • 2K epoxy vloercoating kan rechtstreeks op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht zonder primer.
  • 2K epoxy vloercoating maakt de betonvloer egaler en zorgt voor een strakker ogend oppervlak. U kunt elke gewenste kleur kiezen die het best bij de ruimte past.
  • 2K epoxy vloercoating is zeer betaalbaar ten opzichte van andere oplossingen zoals PVC, laminaat of tegels. 
  • 2K epoxy vloercoating is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen en daar gaan wij u mee helpen met behulp van ons doe-het-zelfstappenplan.
 

Wij werken met staffelprijzen. Hoe groter de afname, hoe lager uw prijs.

Zo krijgt elk project de prijs die het verdient.
Om u alvast een idee te geven aan wat voor prijs per m2 u moet denken vindt u op onze projectenpagina op www.dhzvloercoatings.nl verschillende projecten met bijbehorende prijzen!

(Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.)